Kis türelmet kérek

Géptípus kereső
A Technoform Kft a MAKITA online értékesítési partnere
A Technoform Kft a HITACHI online értékesítési partnere
A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize
A Technoform Kft a HITACHI elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize
Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, Hitachi benzinmotoros gépeket kérésre elküldés előtt beüzemeljük, így biztosítva a maximális minőséget.
Hírlevél
Iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le a Makita, Hitachi akciókról!
Partner bejelentkezés

Szállítási feltételek

Átvétel szaküzleteinkben
Megrendelést követően, kollegáinkkal egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) szaküzletünkben.

Szállítás utánvéttel Magyarország területén
Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül MPL futárszolgálattal elküldjük. Az utánvétes kiszállítás költségét, bruttó 15 000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja ez alatti megrendelések esetén a házhozszállítás díja bruttó 1 500 Ft. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon megkísérli a kiszállítást. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között szállítja, pontos időmegjelölés nélkül. Ezután az időpont után a postán át lehet venni a csomagot. Nem Magyarország területére történő kiszállítást nem tudunk teljesíteni. Az Önhöz legközelebbi magyarországi postahivatalba tudjük elküldeni a csomagot mint postán maradó küldemény. A csomagot az útlevél felmutatásával tudja átveheti.

Csomagolás
Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Megrendelés módosítása, visszamondása
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően (azaz mielőtt megkapja a kiszállításról szóló e-mailt) a vásárlást módosítani vagy visszamondani. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a (42) 311-790 telefonszámon, vagy e-mailen a info@technoform.hu címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.
A fogyasztó írásban történő elállása esetén elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül elküldi.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címünkre. A Technoform Kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk költségei a vásárlót terhelik. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek közül csak a visszaszállítás terheli a vásárlót. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben, cégünkkel történt előzetes egyeztetés után szállíttassa vissza, vagy személyesen juttassa el hozzánk. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a Technoform Kft kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül a szállítási költségekkel csökkentve hiánytalanul visszautalja.

Fontos!
A címzett köteles az árutaz átvételkor hiány és sérülés tekintetében haladéktalanul megvizsgálni. Fenntartást az átvétel időpontjában külsőleg felismerhető részleges hiány vagy sérülés esetében a kiszolgáltatás időpontjában a Technoform Kft-vel írásban közölni. Az átvétel időpontjában külsőleg fel nem ismerhető részleges hiányt vagy sérülést 7 munkanapon belül írásban közölni kell a Technoform Kft-vel.
A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek közötti szerződés az áru megvásárlása során jön létre. Erre való tekintettel a személyesen, szaküzleteinkben történő átvétel nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Technoform Kft azt iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi. Felek között létrejött azon kereskedelmi ügylet sem minősül szerződésnek, amelyet az Ügyfél a Technoform Kft ügyfélszolgálatán keresztül bonyolít (írásban, személyesen vagy telefonon).
A kosár üres
Szállító partnerünk
Szállítmányozó cégünk: MPL a magyar posta gyorsposta szolgálata. Nagy előnye a többi csomagküldőhöz képest, hogy amennyiben nem tartózkodik otthon akkor hagy egy értesítőt amellyel a postán még 5 napig átveheti a csomagját!
A megjelenített árak bruttó végfelhasználói árak. Elérhetőségeink: 4400 Nyíregyháza, Víz utca 44. Tel: 42/311-790, 70/415-1851 Technoform Kft
Technoform Kft a Makita, Hitachi hivatalos garanciális és azon túli márkaszervize. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik a Makita gépekkel.