Kis türelmet kérek

Géptípus kereső
A Technoform Kft a MAKITA online értékesítési partnere
A Technoform Kft a HITACHI online értékesítési partnere
A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize
A Technoform Kft a HITACHI elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize
Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, Hitachi benzinmotoros gépeket kérésre elküldés előtt beüzemeljük, így biztosítva a maximális minőséget.
Hírlevél
Iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le a Makita, Hitachi akciókról!
Partner bejelentkezés

makita alkatrészek, makita alkatrész ár, makita alkatrész rendelés


Makita alkatrész kereső használata
A makita gépek robbantott ábráinak nagyrésze megtalálható a weboldalunkon. A weboldal bal felső részén található géptípus keresőbe beírva kikeresheti a kívánt géptípust.
Egyes gépeknél a gép képétől jobbra-lent lesz egy nyomógomb. .
Erre rákattintva be fog jönni a gép alkatrészlistája. Az alkatrészlista felett lesz egy letölthető pdf dokumentum amiben a gép robbantott ábrája van benne. Amennyiben nincs ilyen nyomógomb akkor a kiegészítő dokumentumok között lesz egy ikon Itt találja meg a gép robbantott ábráját.
A robbantott ábrán ki lehet nézni a rendelendő alkatrészt és a rajzám-alkatrész szám táblázatból le lehet olvasni a tartozék rendelési számát. Ezt ebbe a keresőbe beütve meg lehet tekinteni az árát. Egyes alkatrészeket lecserélnek egy új verzióra és ekkor már nem található meg a keresőben. Amennyiben egy ilyen alkatrészre lenne szüksége akkor hívjon fel bennünket és mi segítünk. Tel: 42-311-790
Már nem forgalmazott és jelenleg is forgalmazott makita gépek robbantott ábrái megtalálhatóak ezen a weboldalon egy kicsit lentebb görgetve a géptípus első karaktere szerint csoportosítva.
A szénkefék mindig párban érkeznek azaz 1db rendelés esetén 1 pár szénkefét fog kapni!
Egyes alktrészek esetén előfordulhat, hogy nincs az országban az adott alkatrészből ezért a több hetes várakozás sem kizárt.
Alkatrész kereső
Már nem forgalmazott és jelenleg is kapható makita gépek robbantott ábrái
A gépek kezdőbetűi vannak kiemelve, ezt 'lenyitva' találhatóak az adott betűvel kezdődő gépek.