Kis türelmet kérek

Géptípus kereső
A Technoform Kft a MAKITA online értékesítési partnere
A Technoform Kft a HITACHI online értékesítési partnere
A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize
A Technoform Kft a HITACHI elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize
Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, Hitachi benzinmotoros gépeket kérésre elküldés előtt beüzemeljük, így biztosítva a maximális minőséget.
Hírlevél
Iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le a Makita, Hitachi akciókról!
Partner bejelentkezés

hitachi alkatrészek, hitachi alkatrész ár, hitachi alkatrész rendelés


Hitachi alkatrész kereső használata
A hitachi gépek robbantott ábrái fent vannak a hitachi magyarország weboldalán www.hitachi-powertools.hu Ki kell keresni az adott gépet és ott a letöltések fül alatt meg lehet találni a robbantott ábrát. Amennyiben már nem forgalmazzák az adott terméket akkor a kifutott modellek között lehet megtalálni: http://www.hitachi-powertools.hu/hu/maincat-kifutott_modellek. A robbantott ábrán ki lehet nézni a rendelendő alkatrészt és a rajzám-alkatrész szám táblázatból le lehet olvasni a tartozék rendelési számát. Ezt ebbe a keresőbe beütve meg lehet tekinteni az árát. Egyes alkatrészeket lecserélnek egy új verzióra és ekkor már nem található meg a keresőben. Amennyiben egy ilyen alkatrészre lenne szüksége akkor hívjon fel bennünket és mi segítünk. Tel: 42-311-790 Egyes hitachi alkatrészek cikkszámnak a közepén van '-' jel. Ezt a jelet ki kell hagyni. Pl.: 999-044 szénkefét 999044 -ként kell keresni!
A szénkefék mindig párban érkeznek azaz 1db rendelés esetén 1 pár szénkefét fog kapni!
Egyes alktrészek esetén előfordulhat, hogy nincs az országban az adott alkatrészből ezért a több hetes várakozás sem kizárt.
Alkatrész kereső
Már nem forgalmazott és jelenleg is kapható hitachi gépek robbantott ábrái
A gépek kezdőbetűi vannak kiemelve, ezt 'lenyitva' találhatóak az adott betűvel kezdődő gépek.
A kiválasztott termék bekerült a kosárba!
A megrendelés nyomógombbal a 'pénztár'-hoz jut.
Amennyiben egyéb terméket szeretne vásárlni a 'további vásárlás'-t válassza.

A kosár üres
Szállító partnerünk
Szállítmányozó cégünk: MPL a magyar posta gyorsposta szolgálata. Nagy előnye a többi csomagküldőhöz képest, hogy amennyiben nem tartózkodik otthon akkor hagy egy értesítőt amellyel a postán még 5 napig átveheti a csomagját!
A megjelenített árak bruttó végfelhasználói árak. Elérhetőségeink: 4400 Nyíregyháza, Víz utca 44. Tel: 42/311-790, 70/415-1851 Technoform Kft
Technoform Kft a Makita, Hitachi hivatalos garanciális és azon túli márkaszervize. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik a Makita gépekkel.