Kis türelmet kérek

Géptípus kereső
A Technoform Kft a MAKITA online értékesítési partnere
A Technoform Kft a HITACHI online értékesítési partnere
A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize
A Technoform Kft a HITACHI elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize
Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, Hitachi benzinmotoros gépeket kérésre elküldés előtt beüzemeljük, így biztosítva a maximális minőséget.
Hírlevél
Iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le a Makita, Hitachi akciókról!
Partner bejelentkezés
A Li-ionos akkus rendszer előnye

A Li-ionos akkus rendszer előnyei, avagy vége a benzineskannák és hosszabbító-kábelek korának

 

Itt a tavasz és kisütött a nap is már. Kertészkednénk. Szétnézünk a szerszámos kamrában, a garázsban, a műhelyben. Tele vagyunk energiával és tetterővel. A polcon a benzineskanna, a keverék olaj, az összegubancolódott, soha sem elég hosszú hosszabbító. A mindig frissen kevert üzemanyagot használat előtt be kell öntenünk benzinmotoros kisgépünkbe, hát kesztyűt húzunk, maszkot veszünk – a bátrabbak egyiket sem –, kimérjük a megfelelő mennyiségű, kétütemű motorolajat, összekeverjük az üzemanyaggal, tölcsér, cső – a profiknak anélkül is megy –, de itt-ott egy paca a kövön, a ruhán, esetleg a gép nemkívánatos részein. Negyed óra, és még nem dolgoztunk semmit. Tetterőnk fogy, kedvünk lankad, de a kertért mindent! Most jön a legférfiasabb része az üzembe helyezésnek: be kell rántani a motort. Ami elsőre nem megy, többedjére azért szokott sikerülni, ha a csillagok állása is megfelelő, és tiszta a motor levegőszűrője. Amennyiben nem sértjük a helyi csendrendeletet, el is kezdhetjük a fűnyírást, a sövényvágást, a lombfúvást vagy az ágak metszését a Makita benzinmotoros kisgépeivel.

Ha korábban egy elektromos kertigép mellett voksoltunk, most bogozhatjuk a kábeleket. Esetleg mind a két hosszabbítót, mert egy ritkán ér el a kert végébe. Majd figyeljük, miért nem indul elektromos kisgépünk, hol sérült a kábel, rosszabb esetben mondjuk elvágtuk a fűnyíróval. Ha az azonnali munkakezdésre szavazunk, ideje váltanunk, mert ennél célravezetőbb és kényelmesebb módszer is létezik, melyet a Li-ionos akkus rendszer kínál számunkra.

Milyen előnyei vannak egy Li-ionos akkumulátoros fűnyírónak?

 • A Li-ionos akkumulátor kompatibilis az összes Makita akkumulátoros géppel.

 • A Li-ionos akkumulátor töltése gyors, 30 perc

 • Nincs károsanyag kibocsátás, környezetbarát,

 • nincs szükség üzemanyagra,

 • olajra,

 • a fenntartási költsége csekély.

 • Nincs szükség vezetékre.

 • Kialakítása kompakt és praktikus.

 • Alacsony zajszintje miatt ideális választás a lakóövezetekben, üdülőhelyeken.

 • Ipari felhasználásra is alkalmas.


A piacon több modell közül választhat:

DLM380Z DLM431Z

 1. A DLM380Z típusjelzésű 38cm-es,

 2. a DLM431Z típusú 43cm-es vágásszélességgel rendelkezik

Mindkét modell 3.0, 4.0, 5.0 vagy 6.0 Ah, 2x18 V Li-Ion akku együttes alkalmazásával használható. Itt látható a teljes akkus fűnyíró modell kínálat. A Li-ionos akkumulátor és töltő nélküli modellváltozat már 49.900Ft-tól elérhető.

 

Makita Multifunkciós kerti gép: DUX60Z

DUX60ZM4 DUX60ZSA

A kertészkedés szerelmeseinek újabb praktikus, sokoldalúan használható akkumulátoros géppel kedveskedett a Makita a DUX60Z Makita akkus multi motor géptest megalkotásával.

MagassĂĄgi sĂśvĂŠnyvĂĄgĂł feltĂŠt TalajlazĂ­tĂł feltĂŠt

Ez a korábban már sikeresen bemutatkozott benzinmotoros (EX2650LH) típus akkumulátoros változata, mely 2 db 18V-os LXT Li-Ion akkuval működtethető. A gép 2 változatban is kapható: fűkasza és magassági ágvágó kivitelben. Továbbá még egy magassági sövényvágó feltét és egy talajlazító feltét vásárolható a géphez. Előnye, hogy szétszedhető, és egy személykocsi csomagtartójában is szállítható.

Ez a többfunkciós, 2db 18V-os LXT Li-Ion akkumulátorral üzemelő rendszer egy motort is tartalmazó szárból és az opcionálisan beszerezhető sokoldalú tartozékból áll. Az akkuk kompatibilisek az összes Makita ipari akkus géppel és az akkus fűnyíróval is.

A környezetkímélő típus egy rendkívül csendes, szénkefementes motorral működik.
A nyomógombra kifejtett erő által szabályozva három sebességi fokozatban használható (alacsony: 0-5.700/perc, közepes: 0-8.200/perc, magas: 0-9.700/perc).
Az XPT technológia révén a gép ellenáll a mostohább időjárási körülményeknek, mert kiváló csepp- és porálló borítással látták el.
A gépet felruházták AFT technológiával, amely biztosítja a motor automatikus kikapcsolását, ha a forgási sebesség hirtelen lelassul.
Ez a magassági ágvágó használatánál előnyös, mert ha hirtelen belekap egy ágba, akkor a motor leáll.
A gépre csatlakoztatható feltétek – magassági ágvágó, hosszabbító szár, sövényvágó, fűkasza – kompatibilisek a benzines változat (EX2650LH) feltétjeivel.
Méretek (h x sz x m): 1.011 x 320 x 216mm
Súlya mindössze 4,1 kg.
A modellt akku, töltő és feltét nélkül szállítjuk.

ÚJ GÉPTÍPUS jelent meg a Makita akkumulátoros gépei között: a DCU180Z Makita akkus talicska

 

DCU180Z

 

Mely területeken ajánlott a használata? A 5.0 Ah, 2x18 V Li-Ion akkumulátorral működtethető talicska alacsony zajszintje és zéró káros anyag kibocsátása miatt ideális városi építkezéseken, kisebb gazdaságokban, ahol nehezebb tárgyak mozgatására lehet szükség erő kifejtése nélkül.

További előnyei:

 • Terhelhetősége maximum130 kg.

 • A DCU180Z Makita akkus talicska két előremeneti sebességet (1. 0-1.5km/h, 2. 0 – 3.5km/h) és egy hátrameneti sebességet biztosít.

 • A fordulatszám-szabályozás automatikusan biztosítja az állandó teljesítményt a motor számára, segítséget nyújtva a terhelés alatti állandó sebesség megtartásához.

 • Akár 12°-os emelkedési szögben képes biztonságosan felkapaszkodni és szállítani. A lejtőn való eredményes szállítást a fékkar biztonsági mechanizmusa garantálja, ami megakadályozza a gép véletlenszerű elindulását.

 • Ha eltávolítjuk a hátsó kerekeket, hagyományos talicskaként is használható.

 • A beépített kettős LED munkafény miatt nehezebb látási körülmények között, akár szürkületben is alkalmazható.

 • A 2db 18V LXT Li-Ion akku használatával az üzemidő duplájára nőhet.

Az akkuk és a töltő opcionálisan válaszható, mint ahogy a kocsira szerelhető talicska felépítmény és szállítórács is.

A megjelenített árak bruttó végfelhasználói árak. Elérhetőségeink: 4400 Nyíregyháza, Víz utca 44. Tel: 42/311-790, 70/415-1851 Technoform Kft
Technoform Kft a Makita, Hitachi hivatalos garanciális és azon túli márkaszervize. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik a Makita gépekkel.