Kis türelmet kérek

Géptípus kereső
A Technoform Kft a MAKITA online értékesítési partnere
A Technoform Kft a HITACHI online értékesítési partnere
A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize
A Technoform Kft a HITACHI elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize
Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, Hitachi benzinmotoros gépeket kérésre elküldés előtt beüzemeljük, így biztosítva a maximális minőséget.
Hírlevél
Iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le a Makita, Hitachi akciókról!
Partner bejelentkezés

Forradalmian új fúrógépet dobott piacra a Hitachi

Megjelent a világ első váltóárammal működő szénkefe nélküli fúrógépe. A Hitachi DH 40 MEY kategóriájának legnagyobb sebességre képes fúrója, amely a korábbi modelleknél hosszabb élettartammal rendelkezik, és minimális karbantartást igényel.

 
 

Az 1910-ben alapított japán Hitachi piacra dobott egy valódi újdonságnak számító fúrógépet, a DH 40 MEY típust, amely egy 220-230 voltos váltóárammal üzemelő, hosszabbítóval is működtethető szénkefe nélküli eszköz. Szénkefe nélküli fúró eddig csupán akkumulátoros változatban létezett. A hitachi egy óriásválalat ahol a cégcsoport egyes gyárai egymást tudják segíteni a fejlesztésekben.

 

 

Nagyobb sebesség és hosszabb élettartam

 

A fúrógép, melynek részletesebb ismertetője a Technoform.hu oldalon jelent meg, elődeinél hosszabb élettartamú, és nem igényel karbantartást, hiszen nincs szükség a szénkefe cseréjére. A gép még feszültségesés esetén is üzemképes; ezért még hosszú hosszabbítóról működtetve is nagy teljesítményt nyújt. A szénkefe nélküli gépek érzéketlenek a nem stabil váltakozó áramú táplálásra ezért áramfejlesztőről is működtethetőek.

 

Nagyobb teljesítmény

A gépben található forgórészhez nem csatlakozik szénkefe ami folyamatos surlódással lassítja a forgórész forgási sebességét a szénkefementes gépeknél nincs meg ez a folyamatos surlódás ezért ugyanakkora teljesítményű gépeket összehasonlítva a szénkefementes gépnek a leadott tejesítménye minimum 20%-kal nagyobb mint a szénkefés gépé. Ennek köszönhetően a szén

Csökkentett vibráció

 

Az eszköz kezelése egyszerű, a Hitach által kifejlesztett vibrációcsökkentő jóvoltából pedig, a csökkentett rezgésnek köszönhetően kényelmesebb is. A dupla belső szigetelésről a kopásálló fröccsöntött alumínium test és egy belső műanyag állórésztartó gondoskodik. A korábbinál kopásállóbb, merev alumínium test jelentősen növeli a motor élettartamát.

Egyszerű kezelhetőség

 
 
 

A gép kezelése egy nyomógomb és a folyamatos sebességszabályozási lehetőségnek köszönhetően kényelmes és személyre szabható. A beépített elektronikus szabályozó áramkör jóvoltából az egy ütés mértéke szabadon állítható. A 477 mm hosszúságú, 7,5 kg súlyú gép üresjárati fordulatszáma 250-500/min, fordulatszáma 1430-2850/min.A megjelenített árak bruttó végfelhasználói árak. Elérhetőségeink: 4400 Nyíregyháza, Víz utca 44. Tel: 42/311-790, 70/415-1851 Technoform Kft
Technoform Kft a Makita, Hitachi hivatalos garanciális és azon túli márkaszervize. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik a Makita gépekkel.