A session idő nemsokára lejár

A session idő lejár másodperc múlva


Mozgassa meg az egeret a folytatáshoz!

Kis türelmet kérek

Keresés
A Technoform Kft a MAKITA online értékesítési partnere
A Technoform Kft a HITACHI online értékesítési partnere
A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize
A Technoform Kft a HITACHI elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize
Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, Hitachi benzinmotoros gépeket kérésre elküldés előtt beüzemeljük, így biztosítva a maximális minőséget.
Hírlevél
Iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le a Makita, Hitachi akciókról!
Partner bejelentkezés
Jelenleg nincs gép ebben a kategóriában vagy a szűrést úgy állította be, hogy egy gép se felel meg a feltételeknek!
<b>Hasznos tanácsok elektromos fűnyírókhoz</b>

Egy fűnyíró gép vásárlásakor ez egyik legelső és legfontosabb szempont, amit szem előtt kell tartanunk, hogy mekkora az a terület, ahol használni szeretnénk majd. Felesleges egy kis kertbe fűnyíró traktort venni, vagy egy hatalmas területre sem elég egy kisebb teljesítményű elektromos fűnyíró gép. Az elektromos fűnyírók inkább kisebb, vagy közepes méretű területekre ajánlottak, főként ha az adott kert, illetve füves terület viszonylag sima, egyenletes, és nem ütközünk lépten nyomon akadályokba munka közben. Abszolút előnyük azonban, hogy olcsóbbak, mind a vételár, mind pedig a karbantartás tekintetében, kezelésük lényegesen egyszerűbb. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy üzemeltetésük jóval halkabb, más, motoros fűnyíró gépekkel szemben.

Jelenleg nincs a kategóriában megjeleníthető gép
Kérem válasszon másik csoportot!
A kosár üres
Kedvenc gépek
Összehasonlítás
Összehasonlítás
No records found.
A megjelenített árak bruttó végfelhasználói árak. Elérhetőségeink: 4400 Nyíregyháza, Víz utca 44. Tel: 42/311-790, 70/415-1851 Technoform Kft
Technoform Kft a Makita, Hitachi hivatalos garanciális és azon túli márkaszervize. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik a Makita gépekkel.